Porsche Centrum Gelderland presenteert: 50 jaar Porsche Turbo historie

Porsche Centrum Gelderland presenteert: 50 jaar Porsche Turbo historie op Wheels & Concours d’Elegance Mariënwaerdt

Van vrijdag 13 tot en met zondag 15 september a.s. zijn wij, Porsche Centrum Gelderland, verheugd om als trotse partner van Wheels & Concours d’Elegance Mariënwaerdt opnieuw een selectie uit onze prachtige Porsche-collectie te presenteren. Deze editie nemen we u mee in 50 jaar Porsche Turbo, met als hoogtepunt een unieke line-up van de legendarische 911 Turbo modellen.

Maar dat is niet alles. In lijn met het thema “Where History Meets the Future”, hebben we ook een bijzondere primeur die u absoluut niet wilt missen. Deze primeur belichaamt de voortdurende innovatie van Porsche—een merk dat, net als Porsche Centrum Gelderland, altijd vooruit blijft kijken, terwijl we onze rijke heritage koesteren.

Bij Porsche Centrum Gelderland zijn we er trots op om deel uit te maken van een merk dat zowel zijn glorieuze verleden eert als zijn blik gericht houdt op de toekomst. Kom langs en ervaar hoe we deze trots aan u overbrengen op dit mooie evenement.

Naast de presentatie van bijzondere modellen kunt u heerlijk rondkijken in onze ‘official Porsche merchandise shop’ en zullen onze collega’s van de Collectables hun unieke aanbod tonen.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen op Wheels Mariënwaerdt.

Classics at the palace B.V.

Contact us

Classics at the Palace
Vlierberg 14
3755 BS Eemnes
The Netherlands
Call directly:

+31 35 548 0555