CONCOURS D’ELEGANCE PALEIS SOESTDIJK 2022 OP VRIJDAG 26 AUGUSTUS

Dit jaar vindt het Concours 3 dagen plaats! Dat betekent: 3 dagen lang een tuin vol met prachtige auto’s en allerlei leuke programma onderdelen. Wat mag u verwachten op vrijdag 26 augustus? 

1. Dit jaar zullen zeven clubs hun 10 mooiste auto’s meenemen naar Paleis Soestdijk. Hiervoor hebben wij op vrijdag een speciaal Club Concours opgezet. Veertien juryleden zullen de auto’s beoordelen. Binnen elke club wordt een eerste én tweede prijs uitgereikt. De deelnemende clubs zijn: AMOC, Giulietta Register, Jaguar Daimler Club, Klassieke BMW Club, Porsche 356 Club, SCARB, Triumph Club. De prijsuitreiking vindt plaats om 16:00u aan de voorkant van het terrein. Komt u ook kijken?

2. BNR is op vrijdag 26 augustus aanwezig en zal live vanaf ons terrein de BNR Nationale Autoshow en de BNR Friday Move presenteren. Een prachtige manier om live radio te beleven, met onder andere een aantal interessante gasten uit de klassieker en automotive wereld. 

3. Prachtige auto’s bewonderen is nog fijner onder het genot van een heerlijk glas wijn. Geniet tijdens het Concours d’Elegance bij het Villa Trasqua paviljoen aan de paleisvijver van prachtige Toscaanse wijnen, waaronder Chianti Classico’s en Super Tuscans.
Daarnaast bieden zij u ook de mogelijkheid om kosteloos aan een wijnproeverij deel te nemen bij het Villa Trasqua paviljoen. De proeverijen duren circa 45 minuten en worden dagelijks gegeven, startend om 13:00u, 15:00u en 17:00 uur. In korte tijd leert u alles over Villa Trasqua, Chianti Classico, Super Tuscans en uiteraard worden deze wijnen ook geproefd.
Vooraf aanmelden is niet nodig, maar wilt u verzekerd zijn van een plek tijdens de wijnproeverij? Meld u dan nu gelijk aan! Stuur een e-mail met uw voor- & achternaam, het aantal personen en de gewenste datum en het tijdstip (13:00, 15:00 of 17:00 uur) naar bouke.wijlens@monnik-dranken.nl en zij houden een plaats voor u vrij.

4. Natuurlijk kunnen de volgende onderdelen op de vrijdag niet ontbreken: modeshows, trapauto race voor kinderen, de royal fair en boekenmarkt, live entertainment en geweldig eten bij de Oranjerie of een van de vele foodtrucks. Vanzelfsprekend presenteren ook onze partners het verleden, heden en de toekomst van de auto bij hun paviljoens!

De openingstijden van het Concours d’Elegance Paleis Soestdijk 2022 zijn vanaf 10:00 uur tot 18:00u. De parkeerplaatsen zijn vanaf 09:00 uur tot 18:30 uur geopend.

Classics at the palace B.V.

Contact us

Classics at the Palace
Vlierberg 14
3755 BS Eemnes
The Netherlands
Call directly:

+31 35 548 0555