BOVAG

BOVAG is het bekendste keurmerk voor bedrijven in de mobiliteitssector. Van autobedrijf tot fietsenmaker en van klassiekerrestauratie tot camperverkoper. De BOVAG-bedrijven zorgen dat BOVAG-klanten zorgeloos kunnen genieten van hun mobiliteit.

Ruim 8.000 aangesloten bedrijven mogen het BOVAG-keurmerk dragen en de BOVAG Garantie geven. Bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Zekerheden als BOVAG Garantie, BOVAG Hulp bij Klachten, de diverse Geschillencommissies en de met consumentenorganisaties afgestemde leveringsvoorwaarden zorgen dat de belangen van consumenten die kiezen voor een BOVAG-bedrijf geborgd zijn.

Op het eigen www.viabovag.nl staat tal van producten van BOVAG-leden. Van cabrio tot e-bike. Stuk voor stuk voorzien van de befaamde BOVAG Garantie.

Sinds enkele jaren zijn de Dutch Car Restorers (DCR), de betere klassieker-restauratiebedrijven, ook bij BOVAG aangesloten. Hun hoofwaardige vakmanschap past goed bij de waarden van BOVAG.

Classics at the palace B.V.

Contact us

Classics at the Palace
Vlierberg 14
3755 BS Eemnes
The Netherlands
Call directly:

+31 35 548 0555