FIVA

De FIVA, de Fédération Internationale des Véhicules Anciens, is in zijn nu 56 jarig bestaan uitgegroeid tot dé mondiale autoriteit op gebied van historische auto’s en motoren.

Protecting, Preserving and Promoting the world motoring heritage! Dat is waar de FIVA (Fédération Internationale des Véhicules Anciens), voor staat. Protecting, dat is vooral de lobby voor het oldtimerbelang, die de FIVA al tientallen jaren met succes bedrijft. De Europese Unie is het belangrijkste werkterrein.

Preserving, dat doen we met name door de FIVA ID Card, het paspoort waarmee u laat zien dat uw oldtimer een stuk historie is, dat behouden moet blijven. Sinds kort is er ook een Youngtimer Registration Document.

En Promoting, dat doen we onder andere door onze naam en logo aan evenementen van internationale klasse te verbinden, zoals Classics at the Palace. Evenementen die onderstrepen dat ons mobiel erfgoed Cultuur is. Cultuur vanwege de enorme variatie aan creativiteit en vernuft van 140 jaar auto- en motorfietsgeschiedenis; Cultuur vanwege de passie waarmee wereldwijd de miljoenen liefhebbers, de ontelbare clubs en professionele specialisten, en last but not least de organisatoren van evenementen ons mobiele erfgoed koesteren. Dank en hulde voor het team van Classics at the Palace!

Classics at the palace B.V.

Contact us

Classics at the Palace
Vlierberg 14
3755 BS Eemnes
The Netherlands
Call directly:

+31 35 548 0555