DATUM 1-3 SEPTEMBER 2023

De datum voor 2023 is bekend, we schuiven een weekje door naar 1-3 september 2023. Laten we hopen dat met twee Nederlanders in de F1 in de juiste stemming naar Soestdijk kunnen laten afreizen. De KNAC bestaat 125 jaar en zij zullen dit uitgebreid vieren in de Paleis tuin net als vorige editie zijn zij de trots hoofsponsor van het concours, wij danken hun voor het vertrouwen in ons evenement. 

We gaan op dezelfde voet door als afgelopen editie. Verleden, heden en de toekomst blijft het thema. Rondom het paleis en in de paleistuin worden de thema’s uitgebreid gepresenteerd. In de voortuin het internationale concours d’elegance Paleis Soestdijk en hopelijk net zo succesvol het Club Concours op de vrijdag. 

Diverse automobiel importeurs presenteren hun laatste modellen aangevuld met stuk geschiedenis van het merk. De pre-war sprint ism met de DVSCC spreid het juiste geluid over het terrein. Top handelaren showen hun mooiste klassieke auto’s en restaurateurs presenteren hun skills. Over het terrein vindt je diverse displays, foodtrucks en gezellige terrasjes. Kom je met een klassieke auto dan kun je parkeren voor de entree. 

Classics at the palace B.V.

Contact us

Classics at the Palace
Vlierberg 14
3755 BS Eemnes
The Netherlands
Call directly:

+31 35 548 0555