FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN

HIERONDER VINDT U DE VEEL GESTELDE VRAGEN.HEEFT U EEN ANDERE VRAAG? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Tijdens het Concours d’Elegance Paleis Soestdijk is de Museumkaart niet geldig. Houders van een Museumkaart betalen de reguliere toegangsprijs.
Het evenement vindt voor een groot deel plaats op de grasvelden van Paleis Soestdijk. Dit betekent dat het evenement wel rolstoeltoegankelijk is, maar door de grindpaden ook niet rolstoelvriendelijk. Wel zijn er gehandicaptenparkeerplaatsen op de parkeerplaats aan de Amsterdamsestraatweg. Voor eventuele begeleiders geldt de reguliere toegangsprijs.
Honden zijn niet toegestaan op het terrein, mede vanwege de veiligheid bij de sprint. Een uitzondering hierop zijn uiteraard hulp- en geleidehonden.
Het Concours d’Elegance Paleis Soestdijk bestaat uit een onderdeel: het Internationaal Concours. Als uw auto past binnen de thema’s die gelden voor dit jaar, zou uw auto in aanmerking kunnen komen voor deelname. Het is echter van belang dat uw auto ook aan de reglementaire voorwaarden voldoet. De eenvoudigste manier om dit te weten te komen, is door een mail met uw gegevens en informatie over de auto (liefst met foto) te sturen naar de organisatie. Dit kan via info@classicsatthepalace.com
De parkeerplaats van Paleis Soestdijk is tijdens het evenement gereserveerd voor VIP-gasten en gehandicapten. Voor alle andere bezoekers zijn andere parkeerplaatsen voorzien, waaronder een speciale klassiekerparkeerplaats. Meer informatie hierover vindt u op de pagina Route en parkeren.
De sprint wordt georganiseerd in samenwerking met de Dutch Vintage Sports Car Club. Om de mogelijkheden te bekijken, kunt u het beste direct met deze club contact opnemen. Het mailadres is: secretariaat.dvscc@gmail.com.
Onder de kop media/accreditatie kunt u de voorwaarden lezen die gelden voor een persaccreditatie. Meent na het lezen hiervan in aanmerking te komen voor een pers accreditatie dan kunt u het formulier op diezelfde pagina invullen. Alleen op deze manier maakt u kans om als pers een accreditatie te verkrijgen. Aan de kassa kan deze niet meer worden verleend.
Op deze website onder de kop bezoekers/overnachten vind u een aantal hotels in de directe omgeving van het evenementen terrein met de bijbehorende contact gegevens.
U dient net als alle andere bezoekers een entreekaart te kopen (in de voorverkoop of aan de kassa).

Classics at the palace B.V.

Contact us

Classics at the Palace
Vlierberg 14
3755 BS Eemnes
The Netherlands
Call directly:

+31 35 548 0555