Journal d’Elegance – Augustus 15 2023

VREDESTEIN CAR CATWALK
Dagelijks worden door onze vaste presentatoren Dick Braakhekke, Jur Raatjes, Perry Snijders en Ruben Baeten auto’s besproken van onze partners en standhouders. Op de Vredestein Car Catwalk worden de in en outs van de auto’s naar boven gehaald. Onder genot van een hapje en drankje of liggend in een van de vele strandstoelen kunt u luisteren naar de mooiste auto verhalen die naar boven komen.

BOVAG en DCR
BOVAG en BOVAG-afdeling Dutch Car Restorers, geven op hun stand uitleg over de Vrijwillige Klassieker Inspectie (VKI). BOVAG, FEHAC en KNAC hebben de VKI gelanceerd voor klassieke auto’s van 50 jaar en ouder, die sinds begin 2021 vrijgesteld zijn van de apk-plicht. Om veilig en niet onnodig milieubelastend op pad te gaan, en om deze auto’s in tiptop conditie te houden, kunnen deze klassiekers nu de Vrijwillige Klassieker Inspectie ondergaan bij gecertifieerde bedrijven.

DE BRUYN CARS
deBruyn Cars is een nieuw Nederlands automerk, gespecialiseerd in exclusieve, handgemaakte sportauto’s. Een initiatief van Maarten de Bruijn, oprichter en geestelijk vader van Spyker Automobielen. Na zijn vertrek bij Spyker in 2005 werkte Maarten aan verschillende innovatieve voertuigen, van markante powerboats tot elektrische driewielers. Maar zijn liefde voor sportauto’s bleef, en inspireerde hem om in 2023 terug te keren met zijn eigen automerk: deBruyn Cars. De mede-initiatiefnemers zijn ondernemers Wouter van Everdingen en Niek van Exel. De Ferox V8 zal gepresenteerd worden op Wheels at the Palace.

VILLA TRASQUA de wijn van Wheels at the palace
Prachtige auto’s bewonderen is nog fijner onder het genot van een heerlijk glas wijn. Geniet tijdens Wheels at the Palace bij het Villa Trasqua Paviljoen aan de paleisvijver van prachtige Toscaanse wijnen, waaronder een heerlijk wit & rosé, Chianti Classico’s en Super Tuscans.Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om kosteloos aan een wijnproeverij deel te nemen bij het Villa Trasqua paviljoen. De proeverijen duren circa 45 minuten en worden dagelijks gegeven, startend om 13:00, 15:00 en 17:00 uur. In korte tijd leert u alles over het wijnhuis Villa Trasqua en natuurlijk worden de wijnen ook geproefd.Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk, maar wilt u verzekerd zijn van een plek tijdens de wijnproeverij?  Stuur dan een e-mail met uw voor- & achternaam, het aantal personen, de gewenste datum en het tijdstip (13:00, 15:00 of 17:00 uur) naar wijnproeverij@monnik-dranken.nl en we houden een plaats voor u vrij. Wij verwelkomen u graag bij het Villa Trasqua Paviljoen.

VETERA Klassiekerparking
Wie met een klassieker naar Wheels at the Palace komt, kan parkeren op de VETERA Klassiekerparking. Door de grote verscheidenheid aan klassiekers is dit veld een museum op zich. De parking is beschikbaar voor auto’s van minimaal veertig jaar oud. Koop nu u parkeerkaarten voor de klassieker parking op wheelsatthepalace.com en verzeker u van een parkeerplaats in de paleistuin. We zijn trots dat VETERA verzekeringen zicht heeft verbonden aan dit unieke onderdeel.

Voorverkoop entreekaarten
Onze tickets zijn nog in de online voorverkoop, u ontvangt daarom nu nog € 3,00 korting per entreekaart voor volwassenen. U betaalt dus maar € 29,50 in plaats van € 32,50 aan de kassa!Ga naar onze website en koop eenvoudig de entreekaarten 2023. https://wheelsatthepalace.com/nl/tickets/

Classics at the palace B.V.

Contact us

Classics at the Palace
Vlierberg 14
3755 BS Eemnes
The Netherlands
Call directly:

+31 35 548 0555