KUIPER VERZEKERINGEN

Klassieke auto’s zijn met reden klassiek. Uniek en ongeëvenaard. Prachtige lijnen, iedere ronding perfect, ieder detail doordacht. Ze doorstaan de tand des tijds. En nog altijd een genot om in te rijden. Als liefhebber en eigenaar van uw klassieker bent u trots en zuinig op uw auto. Wij begrijpen dat; wij rijden er immers zelf ook in.

Klassieke auto’s vragen om een speciale behandeling, ook op het gebied van verzekeringen. Kuiper Verzekeringen verzekert klassiekers dan ook op unieke wijze. Onze Klassieke Autoverzekering is een degelijke no-nonsense polis in duidelijke taal die de klassiekerliefhebber aanspreekt. In grote lijnen stelt u uw eigen polis samen, afgestemd op úw behoefte.

Kuiper Verzekeringen is een familiebedrijf, al meer dan 75 jaar gekenmerkt door een gedeelde passie en liefde voor klassieke auto’s. Dat merkt u aan hoe we met u meedenken en hoe wij altijd voor u klaarstaan. Onze verzekeringen vergroten uw gevoel van vrijheid. Wij verwelkomen u graag op onze stand voor een persoonlijk gesprek.

Classics at the palace B.V.

Contact us

Classics at the Palace
Vlierberg 14
3755 BS Eemnes
The Netherlands
Call directly:

+31 35 548 0555