VERFRISSENDE KIJK OP MOBIEL ERFGOED

Evenals bij de eerste editie zullen tijdens het komende Concours d’Elegance bij Paleis Soestdijk weer jonge talentvolle juryleden een eigen visie op de deelnemende auto’s bepalen. De organisatie van het Concours spant zich hiermee in een dreigende vergrijzing in het koesteren en beschermen van het automobiele erfgoed te voorkomen.

De leden van het junioren juryteam deden ondanks hun leeftijd al de nodige technische en historische ervaring op in de selectieve wereld van, onder andere, autorestauraties. Daarmee ontwikkelden zij de juiste kennis en inzichten om historische automobielen van het hoogste niveau objectief te kunnen beoordelen. Zonder vooroordelen, want met een jeugdig-enthousiaste mening over esthetische schoonheid van een klassiek ontwerp en tegelijkertijd een kritische blik op originaliteit en technische staat van een historische automobiel.

De organisatie van het Concours hecht een zo grote waarde aan de inzichten van jonge talenten dat hun mening in een speciale junior juryprijs wordt uitgedragen. Met als uiteindelijk doel het enthousiasme van een nieuwe generatie vakmensen te stimuleren.

Classics at the palace B.V.

Contact us

Classics at the Palace
Vlierberg 14
3755 BS Eemnes
The Netherlands
Call directly:

+31 35 548 0555