Wheels naar Mariënwaerdt
op 13, 14 & 15 september 2024

Eemnes, Vrijdag 24 november 2023

Na drie succesvolle Wheels edities in de tuinen van Paleis Soestdijk hebben we besloten om naar een nieuwe locatie te gaan. Met veel enthousiasme kunnen wij u laten weten dat we erin geslaagd zijn om een prachtige locatie te vinden voor het auto evenement van het jaar:

Wheels met het Concours d’Elegance zullen volgend jaar op het majestueuze landgoed Mariënwaerdt nabij Beesd plaats vinden.

Landgoed Mariënwaerdt geeft ons de ruimte om het evenement verder te laten groeien en brengt ons ook de mogelijkheid om Wheels completer te maken met meer presentaties van hedendaagse automerken en met een uitgebreider hospitality aanbod.

Where history meets the future
Met het thema: “Where history meets the future” hebben we een bijzonder uitgebreid programma voor 2024 samengesteld:

Maar dat is nog niet alles, we werken nog met veel enthousiasme aan enkele verrassingen om het autohart van onze partners en bezoekers nog sneller te laten kloppen.

Nieuwe datum
Niet alleen de locatie maar ook de datum is iets veranderd, de nieuwe data positioneert ons in een weekend waar de zomerhectiek plaatsmaakt voor de Indian Summer. Noteer alvast 13 – 15 september in uw agenda.

Langoed Marienwaërdt
Mariënwaerdt is een prachtig landgoed van 1000 hectare in de Betuwe gelegen aan de Linge nabij Beesd. Het landgoed is sinds 1734 in bezit van de familie Van Verschuer. (https://www.marienwaerdt.nl) Het eeuwenoude landgoed is een veelzijdige locatie met veel ervaring rondom het faciliteren van evenementen. Wist u dat de familie als sinds 1995 hun bekende landgoed fair organiseert?

Quote Nathalie Barones van Verschuer: Met open armen ontvangen wij de 2024 editie van het Wheels Mariënwaerdt & Concours d’Elegance op Heerlijkheid Mariënwaerdt. Een prachtig evenement dat bij uitstek past bij Mariënwaerdt omdat het verleden en heden zo mooi samenkomen. Wij kijken uit naar een inspirerende samenwerking.

Mariënwaerdt ligt centraal in Nederland en is makkelijk te bereiken via de A2. De locatie ligt 40 minuten van Amsterdam, Rotterdam en Den Haag en 20 minuten van Utrecht en Den Bosch.

Het Landgoed biedt uitgebreide parkeerruimte voor klassiekers en moderne auto’s op loopafstand van de hoofdentree.

Al met al denken wij dat dit een mooie stap is in de verdere ontwikkeling van het “Goodwood van de Lage Landen”, zoals Autoweek ons evenement heeft genoemd.

Hartelijke groet,
Jan-Peter, Mick & Team Wheels

Classics at the palace B.V.

Contact us

Classics at the Palace
Vlierberg 14
3755 BS Eemnes
The Netherlands
Call directly:

+31 35 548 0555