Welkom

Concours d’Elegance Paleis Soestdijk 2023


Met veel plezier nemen wij u mee langs de drie thema’s en het programma van het Concours d’Elegance Paleis Soestdijk 2023 dat gaat plaatsvinden op 1, 2 en 3 september 2023.

Dit jaar staat in het teken van het verleden, heden en de toekomst van de auto. Van klassieke oldtimers tot spectaculaire prototypes, en echt alles hier tussenin! Naast alle auto-glorie kunt u genieten van de PreWar Sprint, de modeshows, de royal fair, live muziek en voor de kinderen is er de Trapauto Race.

VERLEDEN

In 2022 vieren wij het verleden, heden en de toekomst van de automobiel, want in de ontwikkeling blijft niets hetzelfde. De techniek benadert langzaam maar zeker hedendaagse perfectie, comfort in komt nu overeen met dat van thuis, maar bovenal verandert het design: het gezicht van de auto. Daarom telt het Concours Paleis Soestdijk op 1, 2 en 3 september 2023 tien klassen, inhoudelijk bepaald door leeftijd, cultuur en ontwerp – van het glimmende koper uit de pioniersjaren van de automobiel tot iconische supersportwagens uit het recente verleden.

HEDEN

De auto-ontwikkeling ontwikkelt zich razendsnel. Elektrische aandrijving is al vanzelfsprekend; nog even en waterstof kan binnenkort op de hoek van de straat getankt worden. Een Concours d’Elegance draaide lang geleden om presentaties van de ‘moderne auto’ en de laatste mode. Elk merk, iedere designer en couturier showde zijn of haar nieuwste creatie aan een welgesteld hooggeëerd publiek. De laatste decennia hebben de retro look en de hang naar vroegere iconen het autodesign flink beïnvloed. De hedendaagse auto mag daarom niet ontbreken op het Concours d’Elegance Paleis Soestdijk.

TOEKOMST

Hoe ziet de auto van de toekomst eruit? Winnen comfort, design en duurzaamheid het van heerlijk in glanzend chroom verpakt nostalgisch motorgeronk? Wordt de auto het verlengstuk van onze mobiele telefoon of wordt onze vrijheid vertaald naar treintje rijden…? De toekomst zal het ons leren. De trend is gezet, met een combinatie van strak design, een zoektocht naar het nieuwe gezicht van de auto en de opkomst van de stilistisch bepaalde horizontale verlichting. Tijdens het Concours d’Elegance Paleis Soestdijk presenteert de auto-industrie zijn toekomst.

Up-to-date blijven

LAATSTE NIEUWS

Classics at the palace B.V.

Contact us

Classics at the Palace
Vlierberg 14
3755 BS Eemnes
The Netherlands
Call directly:

+31 35 548 0555